Huidanalyse

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid


Heeft u hoofdhuidproblemen, zoals:

Jeuk, Psoriasis, vette/droge hoofdhuid, huidschilfers, roos, puistjes in de nek?

Maar ook een veel voorkomend probleem: Haaruitval?

Ik werk in de kapsalon, na mijn opleiding in januari 2014 bij Mediceuticals, met een Huidmicroscoop. Door de microscoop wordt de huid 200 keer vergroot, waardoor we heel goed op de huid kunnen zien  wat er aan de hand is. Daarnaast kan ik u het juiste behandelingsplan  adviseren om uw probleem dragelijker te maken, te verminderen of te stoppen.

De huid is een orgaan dat dagelijks in “beweging” is en we behandelen onze haren met een shampoo om de haren te reinigen. Echter doet Mediceuticals veel meer,  Mediceuticals is een haar- en huidproduct dat de huid in een veel betere conditie zal brengen.

Zo is er voor haaruitvalproblemen ook een behandelingsplan om uw uitval te verminderen of zelfs te stoppen en de haren te behouden die u nu nog heeft.

Mocht u het traject met chemokuren tegemoet gaan, dan is het ook raadzaam om vooraf bij mij te komen, om u eens te laten adviseren over de mogelijkheden om haaruitval met Mediceuticals te beperken en u te adviseren over de haar- en huidverzorging tijdens de chemokuren. Advies hierover is uiteraard gratis en vrijblijvend!

Ik adviseer u graag!

( Vermeld er altijd wel bij, als u een afspraak maakt, dat u graag een huidanalyse erbij wilt hebben! Dit om de juiste tijd te kunnen inboeken in mijn agenda.)

 

Mediceuticals

Afspraak maken?


Neem voor een afspraak contact op met:


06 470 504 65

Whatsapp mogelijk
Contactgegevens