Over mij

Mag ik mij even voorstellen?


Suzanne Klein Bluemink

 

Mijn naam is Suzanne Klein Bluemink- Nales

Ik ben gelukkig sinds 1986 met mijn man Erik Klein Bluemink en we hebben twee heerlijke honden genaamd Amy en Imara twee prachtige blonde labrador waar ik ook veel plezier mee heb. Kinderen hebben we niet maar we hebben in onze familie gelukkig lieve nichtjes en een neefje waar we ook gek op zijn.  Mijn Hobby’s zijn schilderen, tuinieren, actief trainen met onze Amy en Imara en we helpen samen graag mee om in onze buurtschap “De Dijkhoek” de vele activiteiten te ondersteunen..

…. en natuurlijk het kappersvak.

 

Sinds  1986 oefen ik  het kappersvak al actief uit.

In Ruurlo ben ik 6 jaar aan het werk geweest in een kapsalon en  was het tijd om in 1993 voor mijzelf te starten in Holten. Ik heb daar tot 2009 een succesvol bedrijf neergezet , na een zeer drukke periode jaren lang veel werken was het tijd voor wat nieuws. De salon heb ik overgedaan aan een nieuwe eigenaar.

Zo ben ik in een periode van 2009 tot 2011 trainingen gaan geven in en voor het kappersvak en ben ik ernaast in Borculo weer een kapsalon begonnen enkel zonder personeel.  Ik heb  meerdere cursussen gevolgd in mijn vak  en doe dat nu nog steeds,” een bezige bij” zal ik maar zeggen. Ook ben ik actief geweest voor het onderwijs door in meerdere commissie’s te hebben  gezeten.

Sinds 2009 is het erg prettig om te naast ons huis een kapsalon te runnen. De combinatie van naast huis werkten is erg prettig  omdat tuinieren ook een hobby van mij  is. Zo mogen de klanten die dat leuk vinden door onze tuin wandelen om te genieten van alle mooie bloemen.  Ook tijdens de behandeling mag iedereen lekker buiten in de lounch hoek plaats nemen om zo van de buitenlucht en tuin te genieten met een kopje koffie en of thee.

Afspraak maken?


Neem voor een afspraak contact op met:


06 470 504 65

Whatsapp mogelijk
Contactgegevens